(foto) Apare BMW Seria 2. Vezi ce noutăţi mai pregătesc bavarezii

vineri, 10 iunie 2011

(foto) Apare BMW Seria 2. Vezi ce noutăţi mai pregătesc bavarezii
Noul BMW Seria 1
Foto: money.ro

Ce face BMW când nu mai are numere pentru maşinile sale? Redenumeşte seriile. Dacă acum câteva zile bavarezii au lansat noua Serie 1, best-sellerul companiei, nemţii s-au gândit ca varianta coupe, cabriolet şi supersportivele M ale mezinei să aibă indicativul 2.


După ce au înregistrat ca marcă înregistrată indicativele 228,230, 235 şi M2, totul a devenit oficial: BMW va mai avea o serie - 2. Nemţii vor să impună o identitate proprie pentru Seria 2, iar în timp, se doreşte ca modelele din această serie să-şi dezvolte individualitatea şi mai mult.


Seria 2 va avea o variantă de bază, un coupe derivat din Seria 1, un cabrio, o variantă M coupe, iar în viitor, nemţii anunţă şi o variantă M 2 cabrio.

BMW Seria 2 va fi comercializată atât în Europa, cât şi în America. Încă nu au fost comunicate detalii privind prezenţa pe alte pieţe, dar dacă ne gândim la expansiunea companiilor auto în China, e foarte probabil ca noua serie  să devină o "maşină globală".

Constructorul din Munchen pregăteşte o adevărată avalanşă de noutăţi. Dacă unele sunt doar evoluţii ale unor modele deja existente, altele sunt maşini cu totul şi cu totul noi.

De la un posibil SUV gigant cu 7 locuri (X7), Seria 4 şi până la noul brand "i", BMW se pregăteşte să schimbe industria auto prin inovaţie, dar şi prin echilibrul dintre plăcerea de a conduce, performanţe dinamice ridicate şi tendinţa globală de eficientizare ale costurilor de producţie şi consum de combustibil.


Sursa: money.ro


0 Comments: