Chirtoacă îl așteaptă pe Dodon la dezbateri: Cât se va ascunde în brusturi?

sâmbătă, 11 iunie 2011

Chirtoacă îl așteaptă pe Dodon la dezbateri: Cât se va ascunde în brusturi?
Colaj UNIMEDIA

După ce s-au acuzat reciproc de implicarea în mai multe scheme de corupție, privatizări ilegale și alte fărădeledi, candidatul PL, Dorin Chirtoacă se întreabă dacă candidatul comunist, Igor Dodon va mai avea curaj să vină la dezbateri în public sau va trimite diverși reprezentanți și diversioniști.


”Din păcate campania electorală a ajuns în derizoriu, iar pe ultima sută de metri eu am devenit cel mai corupt om din Chișinău. Cred că oamenii sunt deja îngrețoșați. Mai mult ca atât, Igor Dodon lansează acuzații, se ascude în tufișuri și nici macar nu vrea să vină să-și prezinte punctul de vedere. Mă întreb dacă în următoarele 7 zile va avea curajul să vină macar la o dezabatere”, a declarat Chirtoacă ieri seara, în cadrul unei emisiuni la Publika TV.

Amintim că săptămâna aceasta Igor Dodon a venit cu o interpelare de deput la Parlament privind cinci cazuri de corupție și trafic de influență în care ar fi implicat Dorin Chirtoacă. 

Iar ieri, 9 iunie, candidatul liberalilor l-a acuzat pe Igor Dodon că a falsificat Monitorul Oficial al României cand l-ar fi prezentat drept dovadă a presupuselor escrocherii în dosarul troleibuzelor.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: