(video) Urmărit în bar – jefuit în stradă

miercuri, 16 martie 2011

(video) Urmărit în bar –  jefuit în stradă
Foto: captura video/cgp.md

Un tânăr în vârstă de 23 ani, originar din satul Slobozia-Mare raionul Cahul, a fost fefuit în stradă de către două persoane necunoscute, fiindu-i sustrase bunuri materială de peste 40 mii lei.


După ce a fost comis jaful, victima a alertat forţele de ordine şi le-a spus poliţiştilor că doi tineri i-au sustras mai multe bunuri pe care le avea asupra sa, 700 euro şi articole din aur.

Ca urmare a activităţii operative întreprinse de către oamenii legii, a doua zi după incident au identificat presupuşii făptaşi care s-au dovedit a fi un minor de 17 ani şi respectiv al doilea în vârstă de 21 ani.

În cadrul anchetei s-a stabilit că victima a fost urmărită de către făptaşi, după ce a fost observată în barul ”033” din Capitală. Tipii au profitat de faptul că tânărul consumase alcool şi, aplicând forţa fizică l-au deposedat de bunuri şi bani chiar lângă local. După care s-au ascuns de la locul faptei.

Pe numele celor doi a fost intentată o urmărire penală - “Jaf” . Minorul este cercetat penal în stare de libertate iar complicele lui se află în arestul organelor de drept. În cazul în care vinovăţia bănuiţilor va fi demonstrată în instanţa de judecată atunci ei riscă privaţiune de libertate de la 7 până la 12 ani de închisoare. 

Anterior au mai fost înregistrate diverse incidente în adiacentul barului respectiv, practic poliţia este sesizată permanent despre încălcările ordinei publice sau de comiterea diferitor infracţiuni în incinta localului.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: