5 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor o relaţie

joi, 17 martie 2011

5 tipuri de femei cu care bărbaţii nu vor o relaţie

Și bărbații se gândesc mult până să se implice cu totul în relaţia cu o femeie, o vor analiza din cap până-n picioare pentru a se asigura că ea este cea mai bună alegere. Dacă vrei să ştii care sunt criteriile lor de selecţie, află că sunt cinci tipuri de femei cu care nu văd vreun viitor.


Iată cu ce tipuri de femei bărbații nu își imagineayă o relație pe termen lung:

Femeia pe care a prins-o cu minciuna: sigur minciuna este cel mai mare păcat pentru bărbaţi la începutul unei relaţii. Dacă te-a prins cu minciuna, şi vorbim de lucruri mărunte, nu neapărat de ceva serios precum infidelitatea, se va îndoi de credibilitatea ta.

Femeia care îl lasă doar pe el să plătească: poate că nu te va părăsi pentru că îl laşi pe el să plătească, mai ales dacă este mai orgolios din fire, dar cu siguranţă vei câştiga bile albe, dacă îţi achiţi partea ori de câte ori ieşiţi în oraş. Cu cât bărbatul respectiv este mai înstărit, cu atât îşi va dori să fie sigur că nu stai cu el pentru banii lui, până să îşi imagineze o relaţie serioasă cu tine.

Femeia care bea prea mult şi îl face de râs: bărbaţii n-au nimic împotrivă cu femeile care au băut un pic cam mult, dacă tot ce îşi doresc este o aventură. În cazul în care ieşiţi însă undeva ca şi cuplu, iar tu consumi alcool şi te înveseleşti peste măsură, va fi jenat de situaţie şi se va gândi de două ori înainte să te mai scoată în cercuri mai largi. 

Femeia care are prea mulţi amici bărbaţi: la începutul unei relaţii se va gândi că nu ai intenţii prea serioase, dacă te aude că diseară ieşi cu Mihai şi în weekend cu Alin. I se va părea ciudat că ieşi cu atâţia bărbaţi şi se va întreba ce loc ocupă el în viaţa ta şi dacă nu cumva e şi el doar unul dintre „amici”. În cazul în care ai doi, trei buni prieteni, asigură-te că le faci cunoştinţă cu iubitul tău din timp, dacă nu vrei să compromiţi relaţia voastră.

Femeia... modernă: în principiu bărbaţii au rămas la fel ca taţii noştri, deşi noi ne-am schimbat destul de tare faţă de mamele noastre. De aceea, este important pentru orice bărbat să vadă cu iubita poate jongla serviciul cu viaţa personală. Din păcate, unii bărbaţi sunt chiar intimidaţi de o femeie care munceşte 12 ore pe zi şi care nu concepe să gătească sau să-i calce cămăşile. Dacă eşti într-o relaţie cu un bărbat tradiţional, ai putea să-i evidenţiezi alte aspecte pozitive, cum ar fi că eşti independentă financiar.

Sursa: unica.ro


0 Comments: