(video) Prins în flagrant în timp ce fura cablu de internet

vineri, 18 martie 2011

(video) Prins în flagrant în timp ce fura cablu de internet

Un tânăr de 20 de ani din Capitală a fost reţinut de către poliţie fiind suspectat că a furat cablu folosit la reţeaua de internet din mai multe blocuri sectorului Ciocana. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi furat peste 2 km de cablu din 4 blocuri locative, care a pricinuit pagube materiale în valoare de peste 7 000 lei.


Serviciul de presă al Comisariatului general de poliţie, făptaşul a fost prins în flagrant delict în timp ce sustrăgea 300 m de cablu dintr-un bloc locativ din strada Ginta Latină. În cadrul anchetei, bănuitul a descris cu amănunte câţi metri de cablu a furat şi ce urma să facă cu el. Potrivit spuselor bănuitului, acesta după ce sustrăgea cablul mergea în pădure unde îi dădea foc, ulterior sârma din cupru o realiza la fier uzat. De obicei tânărul activa pe timp de noapte, între orele 12.00 – 02.00.

Acum tânărul este cercetat penal pentru furt şi riscă să fie pedepsit cu amendă în mărime 6 000 până la 20 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, ori închisoare de pînă la 4 ani.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: