Guvernul României ne îndeamnă să învăţăm limba română online

vineri, 18 martie 2011

Guvernul României ne îndeamnă să învăţăm limba română online
Foto: dprp.gov.ro

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, din cadrul Guverului României, lansează programul „Curs de Limba Română”, cu scopul de a promova studiul limbii române în comunităţile româneşti de peste hotare. 


Proiectul permite accesarea şi parcurgerea gratuită a unor module de studiu a limbii române. Cursul se adresează românilor aflaţi în afara graniţelor care vorbesc limba română, însă nu au studiat într-o instituţie de învăţământ cu predare în limba română, precum şi celor care doresc să dobândească şi să îşi perfecţioneze cunoştinţele gramaticale şi de lexic.

 

Portalul vizează stimularea capacităţii de înţelegere, de dialog şi de asimilare a unei pronunţii corecte în limba română, fiind structurat în 3 module şi 30 de lecţii, formulate în funcţie de gradul de dificultate abordat. Cursul nu necesită cunoştinţe avansate de folosire a computerului, iar exerciţiile şi textele sunt însoţite de materiale audio şi ilustraţii care facilitează parcurgerea lor.

 

Accesarea lecţiilor şi a modulelor este gratuită şi se poate face direct de pe pagina de index a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni sau introducând adresa http://www.dprp.gov.ro/elearning/.

Sursa: UNIMEDIA


1 Comment:

Anonim said...

You're so cool! I don't think I've read anything like this before. So good to find somebody with unique thoughts on this subject matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is needed on the internet, someone with a little originality!http://bethel.patch.com/events/the-ultimate-fighter-season-16-episode-11-fight-the-perfect-fight-watch-it-for-free-online-stream
Review my website ... Watch The Ultimate Fighter Season 16 Episode 11 Online