Rapperul american Nate Dogg a murit

miercuri, 16 martie 2011

Rapperul american Nate Dogg a murit
Foto: pahardcore.com

Cunoscutul rapper Nate Dogg a murit la vârsta de 41 de ani. Familia rapperului a confirmat tragica veste potrivit căreia Nate Dogg a trecut în nefiinţă.


Deşi cauza morţii nu a fost încă identificată, familia acestuia a declarat că artistul urma un tratament strict şi suferise două caderi majore în 2007 şi 2008. 

Snoop Dogg, unul dintre colaboratorii şi prietenii rapperului a postat pe Twitter un omagiu adresat lui Nate Dogg. "RIP NATE DOGG. Am pierdut o adevarată legendă a hip hop-ului şi rnb-ului. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi un frate pentru mine încă din 1986 când eram în anul doi la colegiul la care ne-am întâlnit", a scris Snoop Dogg pe pagina personală de Twitter.

Nate Dogg, pe numele lui real Nathaniel D. Hale, a făcut parte din gaşca rapperilor de pe coasta de vest. A colaborat cu mulţi dintre cunoscuţii rapperi precum 50 Cent, Eminem sau Warren G., până să afle că are probleme de sănătate.

Nate Dogg a lansat 4 albume de-a lungul vie'ii: “G-Funk Classics vol I&II”, “Music and Me” şi “Nate Dogg” (2003) şi a fost nominalizat de patru ori la premiile Grammy în 1995,2001, 2002 şi 2007.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la cancan.ro
 


0 Comments: