(foto, video) Protest inedit în China: şi-a distrus Lamborghini-ul cu ciocanele!

miercuri, 16 martie 2011

(foto, video) Protest inedit în China: şi-a distrus Lamborghini-ul cu ciocanele!

Un om de afaceri din China a ales o cale inedită de a protesta contra serviciilor proaste ale dealerului Lamborghini din oraşul Qingdao. Nemulţumit de faptul că maşina cumpărată pe bani grei şi aşteptată timp de şase luni din Italia s-a defectat, iar service-ul local i-a dat înapoi maşina stricată, deşi îl anunţase că e reparată, afaceristul chinez a angajat o echipă de muncitori pentru a distruge maşina în piaţa publică, în văzul curioşilor şi al jurnaliştilor.


Maşina în cauză este un Lamborghini Gallardo comandat de omul de afaceri şi personalizat după gusturile sale. Deşi clientul a fost mulţumit de atenţia la detalii în ceea ce priveşte personalizarea, maşina nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, astfel că acesta s-a hotărât să ia atitudine în cel mai curios mod cu putinţă.

Protestul bogătaşului chinez a coincis, de altfel, cu Ziua Internaţională a Drepturilor Consumatorilor, guvernul chinez având grijă ca fiecare publicaţie din statul asiatic să publice această ştire.

Conform declaraţiilor posesorului (fostului) Lamborghini Gallardo, gestul său a avut rolul de a sensibiliza publicul şi de a-l împinge pe producătorul italian la o mai atentă analiză a reprezentanţilor locali pe care şi-i alege.








0 Comments: