Top 5 mașini mai proaste decât predecesoarele lor

vineri, 18 martie 2011

Top 5 mașini mai proaste decât predecesoarele lor
Foto: masini.ro

Conform clasamentului întocmit de COnsumer Reports, va prezentăm topul celor cinci autoturisme care sunt considerate ca fiind sub nivelul celor pe care le-au înlocuit.


În raportul anual întocmit de Consumer Reports, secțiunea automobile, sunt cuprinse toate mașinile existente pe piață. Și este normal să credem că un produs de ultima generație este mai fiabil, sau mai bun decât cel precedent. Iată însa că nu este tocmai așa. Consmuer reports indică șase modele de ultima generație care au primit punctaje substanțial mai mici decât predecesoarele lor.

În vârful topului negativ se află Volkswagen Jetta, o mașină care a întâmpinat o mulțime de critici din partea mass-mediei, odată cu lansarea modelului redesenat, adică de pe la mijlocul anului 2010. Critici în mare parte ignorate, dacă e să luam în calcul cifrele de vânzări ale modelului, care se afla într-o continuă creștere.

Următoarele modele care se situeaza sub predecesoarele lor sunt Honda Odyssey, Toyota 4Runner, Toyota Sienna, Mercedes-Benz E350 și BMW X5.

Consumer Reports indică însă un amănunt demn de luat în seamă. Faptul că aceste modele nu au întrunit un anume număr de puncte, nu le transformă în epave. De aceea, cităm: ”unele modele, precum Honda Odyssey, Mercedes-Benz E350 și Toyota Sienna, sunt în continuare mașini foarte bune, pe care le recomandăm. Însa ele nu se mai ridică la standardele impuse și stabilite de generațiile anterioare ale modelelor în cauză. Altele însa, precum BMW X5, Toyota 4Runner și Volkswagen Jetta sunt niște mari dezamăgiri.

Sursa: Masini.ro


0 Comments: