HONDA în Moldova – acum oficial!

miercuri, 16 martie 2011

HONDA în Moldova – acum oficial!
Foto: honda.com

La 18 martie, la Chişinău, va avea loc deschiderea centrului auto HONDA. Dreptul de a asigura reprezentarea oficială a concernului nipon HONDA în Moldova a fost obţinut de compania Elita Motors, care face parte din grupul de companii Elita 5.


Nu este primul brand reprezentat pe piaţa auto moldovenească de grupul de companii Elita 5. Pentru a se conforma integral cerinţelor înalte ale renumitului brand, compania îşi mobilizează întreaga sa experienţă în acest domeniu, acumulată pe parcursul a mai mulţi ani.  

Dealerul oficial garantează că, de acum înainte, vînzările şi deservirea automobilelor îndrăgite şi demult cunoscute în Moldova se vor efectua în conformitate cu standardele internaţionale HONDA.

În noul centru auto va fi prezentată întreaga gama de modele HONDA, clienţii vor beneficia de cele mai flexibile condiţii de vînzare, iar centrul tehnic autorizat va asigura deservirea de garanţie şi postgaranţie de calitate. Pentru toate modelele şi piesele de rezervă este prevăzută o garanţie din partea uzinei-producătoare.

La ceremonia festivă de deschidere a noului centru auto vor participa Masahiro Matsushita, Preşedinte Honda Trading România SRL, şi  Mitsunari Takano Managing, Director Honda Trading Europe LTD, sosiţi special pentru a fi prezenţi la acest eveniment.


Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: