Până la 100 de italieni ar putea ajunge la pușcărie din cauza unei moldovence

joi, 17 martie 2011

Până la 100 de italieni ar putea ajunge la pușcărie din cauza unei moldovence
Poză simbol
Foto: stirile-zilei.ro

Cel puţin nouă bărbaţi italieni care au apelat la serviciile sexuale ale unei minore de 17 ani originară din Republica Moldova, pot ajunge la pușcărie fiind acuzați penal pentru întreținerea de relații sexuale cu o minoră, scrie ziarul italian Il giornale di Vicenza.


Potrivit sursei, fata a ajuns în Italia cu mama sa care a găsit un loc de muncă, iar fiica sa presta servicii sexuale italienilor într-un club de noapte din orașul Trentino.

Carabinierii italieni s-au interesat de faptul că cetățenii moldoveni își permiteau să cumpere haine de firmă, bijuterii şi alte bunuri scumpe. În timpul anchetei, a fost reţinut proprietarul barului, care a recunoscut că de "serviciile" adolescentei s-au folosit zeci de bărbaţi italieni din diferite provincii italiene.

Potrivit deciziei procurorului Trentino au fost arestați nouă italieni în vârstă dintre 27 și 64 de ani, dintre care trei se află sub arest la domiciliu. Organelor de drept declată că pot fi trași la răspunderea penală până la o sută de bărbați.

Sursa: UNIMEDIA

 


0 Comments: