Schweinsteiger a sărit să-l bată pe Materazzi. Vezi aici de ce

miercuri, 16 martie 2011

Schweinsteiger a sărit să-l bată pe Materazzi. Vezi aici de ce
Bayern - Inter a fost gata să se încheie cu o încăierare

În timp ce priveau înmărmuriţi bucuria celor de la Inter Milano, după calificarea în sferturile Ligii Campionilor, pe care ei tocmai o scăpaseră printre degete, unora dintre jucătorii de la Bayern Munchen le-a fost greu să-şi stăpânească nervii. Lui Schweinsteiger i-a fost chiar imposibil.


Scos din minţi de provocările fundaşului Marco Materazzi, mijlocaşul Bastian Schweinsteiger s-a repezit la italian. Numai intervenţia rapidă a preparatorului fizic de la Inter a făcut să nu asistăm la un episod similar cu cel din finala CM 2006, tot cu Materazzi în rol de "victimă".

Dacă pe teren nu a apucat să ajungă la Materazzi, Schweinsteiger l-a "atins" pe acesta verbal, într-un interviu acordat postului Sky. "Materazzi m-a provocat încă dinaintea meciului, din tunelul de la vestiare, şi a făcut-o din nou după joc. Acum pot să-l înţeleg pe Zidane", a spus Schweinsteiger.

În finala Cupei Mondiale din 2006, dintre Italia şi Franţa, Zinedine Zidane l-a lovit ca din senin cu capul în piept pe Materazzi, care a căzut secerat la pământ. Francezul a fost eliminat, iar Italia a câştigat trofeul la penalty-uri, iar incidentul a aruncat o pată neagră asupra finalului de carieră al lui Zidane, cu toate că acesta a susţinut în permanenţă că a fost provocat.







0 Comments: