Paris Hilton, Demi Lovato şi Sandra Bullock au donat câte un milion de dolari victimelor din Japonia

vineri, 18 martie 2011

Paris Hilton, Demi Lovato şi Sandra Bullock au donat câte un milion de dolari victimelor din Japonia
Colaj: UNIMEDIA

Celebra actriță Sandra Bullock a repetat gestul făcut anul trecut pentru sinistraţii din Haiti şi a donat un milion de dolari pentru victemele dezastrului produs în nord-estul Japoniei. La fel ca şi moştenitoarea imperiului Hilton, controversata Paris care a donat la rândul ei un milion de dolari poporului nipon, relatează libertatea.ro.


Paris Jilton şi Sandra Bullock nu este însă sigura vedetă care a donat bani victimelor din Japonia. Demi Lovato a ajutat și ea cu un milion de dolari. Lady Gaga a scos la vânzare brățări cu 5 dolari, iar banii vor fi trimiși japonezilor. Katy Perry,  Clint Eastwood și Charlie Sheen au contribuit și ei la ajutorarea persoanelor afectate de cutremur și tsunami.

UNIMEDIA precizează că în urma seismului din 11 martie care a avut o magnitudine de 8,9 pe scara Richter, urmat de un tsunami,  6.539 de persoane au decedat şi alte 8.606 de persoane sunt date dispărute. Acest bilanţ ar urma însă să mai crească pentru că numărul persoanelor dispărute identificate este de 10.354, existând puţine şanse de a mai găsi supravieţuitori, a precizat poliţia.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: