(foto) Beyonce, supărată pe Lady Gaga că a venit la Premiile Gramy în "ou"

joi, 17 martie 2011

(foto) Beyonce, supărată pe Lady Gaga că a venit la Premiile Gramy în
Foto: Acasa.ro

Beyonce s-a săturat de excentricităţile lui Lady Gaga. Cântăreaţa susţine că "oul" în care a sosit Gaga la Premiile Grammy a fost o exagerare ridicolă.


Cele două artiste au colaborat împreună de doua ori, pentru piesa "Video Phone" şi pentru "Telephone", dar acum prietenia lor pare în pericol.

Potrivit tabloidul american National Enquirer, Beyonce s-a săturat de excentricităţile lui Lady Gaga. În mod special, cântăreaţa a fost supărată de modul în care Gaga s-a prezentat la Premiile Grammy din acest an, scrie Acasa.ro.

Lady Gaga a sosit pe covorul roşu la Premiile Grammy într-un "ou" din care a mai ieşit abia pe scena, unde a cântat noul ei single, "Born This Way".

“Neânţelegerile dintre Beyonce şi Gaga au început de luni de zile, dar totul a explodat în februarie, la Premiile Grammy. Beyonce crede ca Lady Gaga a exagerat, încercând să atragă atenţia doar asupra ei", a explicat o sursă apropiată.

“Gaga s-a obişnuit să fie criticată, dar nu se aştepta la asta de la Beyonce. Data viitoare când se văd, planuieşte să discute situaţia cu ea şi să-i spună că asteaptă scuze", a mai spus sursa.

0 Comments: