(video) Romanticii și-au dat întâlnire la Shopping MallDova de Valentine's Day

joi, 17 februarie 2011

(video) Romanticii și-au dat întâlnire la Shopping MallDova de Valentine's Day
Foto: UNIMEDIA

Dragostea a învăluit totul. S-a întâmplat de Valentine's Day la Shopping MallDova, acolo unde sute de îndrăgostiţi au venit să celebreze dragostea în cadrul unui program de sărbătoare special pregătit de centrul comercial. 


"Ne iubim în fiecare zi, dar astăzi în mod special. Este o zi în care sărbătorim dragostea, cel mai frumos sentiment care poate exista pe această lume", au declarat mai multe cupluri, surprinse de UNIMEDIA sărutându-se în Shopping MallDova.

Perechile care au venit la mall pe 14 februarie s-au bucurat de un program special, dedicat în exclusivitate celor care cred în dragoste. Astfel, un actor “preot” i-a căsătorit pe tinerii iubiţi pentru 24 de ore, urându-le dragoste veşnică şi multă răbdare. Totodată, vizitatorii Shopping MallDova au putut să-şi facă caricaturi şi portrete gratuite.

În după amiaza zilei de 14 februarie, centrul comercial a organizat şi interpretarea unui fragment de teatru din piesa “Romeo şi Julieta”. Romanticii au format un semicerc şi au audiat îmbrăţişaţi fragmentul din vestita piesă scrisă de William Shakespeare.

De la eveniment nu au lipsit muzica, inimioarele, voia bună, dar şi un concert cu participanţii concursului Eurovision Moldova 2011. Spre seară, Shopping MallDova a desemnat şi cuplul câştigător, care va merge gratuit în oraşul îndrăgostiţilor - la Verona. Prin tragere la sorţi, câştigătoarea promoţiei a fost stabilită Maria Damian. Tînăra are 26 de ani, este angajată într-un proiect european, şi-a celebrat recent căsătoria, iar în Verona va merge împreună cu soţul.



Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: