IMPORTANT! Vicepreședintele SUA, Joseph Biden, vine în R. Moldova

miercuri, 16 februarie 2011

IMPORTANT! Vicepreședintele SUA, Joseph Biden, vine în R. Moldova
Colaj: UNIMEDIA

Vice-preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, va efectua o vizită în Republica Moldova. Despre aceasta a anunțat în urmă cu câteva minute Serviciul de Presă al Guvernului, care scrie că oficialul american vine la invitația premierului Vlad Filat.

Potrivit sursei, vizita este preconizată pentru data de 11 martie 2011.

Filat l-a invitat pe Biden să viziteze Republica Moldova în luna ianuarie 2010, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o în Statele Unite ale Americii. Cei doi oficiali au avut o întrevedere în cadrul căreia Joseph Biden a menţionat că SUA va susţine Republica Moldova pe calea modernizării şi edificării statului de drept. 


Potrivit Guvernului, în timpul vizitei lui Joseph Biden la Chişinău vor fi abordate subiecte ce ţin de relaţiile bilaterale şi perspectivele de dezvoltare a acestora. 

Potrivit Serviciului de Presă al Casei Albe, vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden şi soția sa Jill Biden vor vizita Finlanda, Rusia și Republica Moldova în săptămâna 7 – 13 martie, 2011. În fiecare ţară, vicepreşedintele american se va întâlni cu liderii cheie pentru a discuta întreaga gamă de probleme bilaterale şi regionale. 

UNIMEDIA precizează că Joe Biden este cel mai important oficial american care va vizita R. Moldova până în prezent.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: