(video) Postul CBS din SUA a arătat lumii întregi portretul regelui Moldovei - cea mai bețivă țară din lume

sâmbătă, 19 februarie 2011

(video) Postul CBS din SUA a arătat lumii întregi portretul regelui Moldovei - cea mai bețivă țară din lume
Colaj: UNIMEDIA

Moldova devine subiect de amuzament pentru mass-media internațională. După publicarea studiului Organizației Mondiale a Sănătății cu privire la cantitatea de alcool consumată de o persoană pe an, postul CBS a anunțat că în R. Moldova este monarhie. 

Într-una din edițiile emisiunii Late Night, al cărei prezentator este comedianul David Letterman, postul de televiziune CBS a făcut o glumă pe seama faptului că Republica Moldova este țara cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor din lume. 

Letterman recunoaște că nu știe prea multe în geografie și afirmă că Moldova este o monarhie, arătând publicului larg portretul regelui Moldovei.


"Acum vă spun o glumă. A auzit cineva despre așa o țară Moldova? Ea se află pe primul loc la capitolul consumul de alcool în lume. Moldova consumă mai mult alcool decât orice altă țară din lume, pe cap de locuitor, desigur. Să fiu onest, nu pricep prea multe în geografie. Dar voi știți ceva despre Moldova? Este o monarhie. Ei au un rege – regele Moldovei. Noi avem un portret al lui

Vedeți mai jos imaginile difuzate de CBS acum câteva zile. Acestea au fost expediate la redacție de către un vizitator UNIMEDIA din SUA.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: