SUA: Business moldovenesc cu PROSTITUATE

sâmbătă, 19 februarie 2011

SUA: Business moldovenesc cu PROSTITUATE
Foto: headlinesafrica.com

Moldovenii fac business cu prostituate nu doar în Europa, dar și în Statele Unite. Presa americană anunță că moldovenii suspectați de proxenetism în SUA au fost dați pe mână justiției americane. Mai multe persoane bănuite de implicare în racolarea de prostituate în statul Florida, SUA, au apărut vineri în fața tribunalului federal din Orlando, relatează Orlando Sentinel. 

Printre suspecți apare și o moldoveancă, Tatiana Belinschi, în vârstă de 25 de ani, recent acuzată şi arestată pentru escrocherie și încercarea de a înșela statul american. 

Tribunalul îi acuză, de asemenea, pe fostul soţ al lui Belinschi, Roman Caraiman şi Alexandru Postică în racolarea femeilor pentru prostituție. Acestea urmau să lucreze în saloanele de masaj în toată țara. Suspecții racolau cetăţenii din afara Statelor Unite prin intermediul Internetului. 


Procurorul a declarat instanţei că probele în acest dosar sunt de necontestat. În investigaţie au fost implicate persoane sub acoperire și s-au făcut interceptări telefonice. Potrivit procurorului, Roman Caraiman a reușit să fugă în Europa, iar Belinschi și-a recunoscut vina.

În timpul desfășurării ședinței de judecată, Tatiana Belinschi a solicitat azil politic. Curtea a hotărât s-o trimită la închisoare până la următoarea ședință de judecată pentru a evita riscul ca bănuita să părăsească țara.

Sursa: UNIMEDIA


2 Comments:

Anonim said...

Askіng questiοns are in fact goοd thing іf уou arе
nοt unԁeгѕtаnding something totallу, except this pагagraрh
presents nicе understаnding yet.http://www.

gathеr.com/vieωAгticlе.action?

articleIԁ=281474981769820
Also visit my web blog ... Glee Season 4 Episode 7

Anonim said...

Thiѕ desіgn іs wicked! You certaіnlу κnow how tο keeρ a
геadeг entertаіned. Between your wit and your vіԁеοs, I ωaѕ almost moved to stаrt my own blog (well, аlmοѕt.
..HaHa!) Great job. I rеallу loveԁ what you hаԁ tο ѕay, anԁ more
than thаt, how you preѕented it. Too cool!
Save the Date
My website : Wedding