JurnalTV anunță în mod oficial schimbarea conceptului în televiziune generalistă

vineri, 18 februarie 2011

JurnalTV anunță în mod oficial schimbarea conceptului în televiziune generalistă
Foto: Corneliu Gandrabur

JurnalTV anunță în mod oficial schimbarea conceptului în televiziune generalistă, anunță iComunicat. Potrivit sursei, cu ocazia aniversării unui an de activitate, JURNAL TV îşi asumă o nouă provocare prin implementarea conceptului de televiziune generalist. 


"Acum vrem să oferim celor care ne privesc mai mult decât cel mai complet flux de ştiri, transmis 24 de ore din 24 de ore, minut cu minut, mai mult decât emisiuni şi evenimente difuzate în direct. Vom prezenta, din 5 martie 2011, cele mai captivante filme, cele mai interesante seriale, cele mai bune documentare, precum şi cele mai distractive desene animate", se menționează în comunicatul de presă.

"Punctul forte al noului concept JURNAL TV îl reprezintă difuzarea licenţiată a filmelor, serialelor, documentarelor şi a desenelor animate. JURNAL TV este primul şi unicul post de televiziune din Republica Moldova care are încheiate contracte direct cu producătorii străini de la care a şi achiziţionat filme, seriale, desene animate şi documentare: 20th Century Fox ("Fox") - Television Distribution; Metro-Goldwyn-Mayer Inc. (MGM); NBC Universal, Inc. - Television Distribution; Warner Bros. Entertainment, Inc. (Warner Bros.); The Walt Disney Company.

Potrivit administrației companiei, JurnalTV va prezenta din oră în oră, în regim LIVE, starea vremii din mai mult de 70 de destinaţii de pe 6 continente.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: