Champions League: Arsenal - Barcelona 2-1/ Roma - Şahtior 2-3

joi, 17 februarie 2011

Champions League: Arsenal - Barcelona 2-1/ Roma - Şahtior 2-3

Arsenal Londra - FC Barcelona 2-1. Doar în Anglia se poate întâmpla: Arsenal, condusă din prima repriză, după golul lui Villa (26), a continuat să alerge după egalare, sperând că trupa catalana se va "umaniza" şi va greşi. În minutul 78, olandezul Van Persie găseşte drumul spre gol, cu un şut direct spre poartă, dintr-un unghi închis, şi readuce speranţele "tunarilor". Cinci minute mai târziu, Arsavin finalizează un contraatac de manual şi oferă suporterilor Arsenal satisfacţia unei victorii memorabile în faţa Barcelonei.


AS Roma - Şahtior Donetk 2-3. O primă repriză perfectă pentru echipa lui Mircea Lucescu - Şahtior a revenit de la 0-1, pentru a marca trei goluri pănă la pauză! Perotta a deschis scorul pentru italieni (28), dar Şahtior izbuteşte egalarea în minutul următor când şutul deviat al lui Jadson aruncă mingea în poarta! (29) În minutul 36, Douglas Costa şutează perfect de la marginea careului, iar Luiz Adriano marchează pentru 3-1 în minutul 39, după o fază în care Arne Riise a făcut cadou mingea echipei ucrainiene, după o gafă uluitoare!

În partea secundă, Lucescu a căutat să securizeze rezultatul, în vreme ce italienii au riscat totul: au marcat o singură dată (Menez, 61), iar echipa din Donetk pleacă spre casa cu un succes care îi oferă prima şansă la o calificare istorică în sferturile Champions League. 

Meciuri disputate marţi:
AC Milan - Tottenham 0-1
Valencia - Schalke 1-1

Sursa: hotnews.ro 


0 Comments: