"Prima televiziune de știri din Moldova" începe difuzarea de seriale, desene animate și filme

joi, 17 februarie 2011

Foto: csiting.blogspot.com

JurnalTV își schimbă oficial formatul. Cel puțin așa se anunță pe panourile publicitare plasate în toată Capitala. Postul de știri lansat sub sloganul "Prima televiziune de știri" va începe să difuzeze desene animate, seriale, filme și documentare.


Într-un interviu recent, președintele Jurnal Trust Media, Val Butnaru a explicat că a decis să reformateze „Jurnal TV” dintr-o TV de ştiri în una generalistă, pentru că o televiziune de ştiri nu are cum să devină profitabilă în R. Moldova.

„Când am pornit să facem o televiziune de ştiri noi eram singurii şi timpurile ne dictau să facem acest lucru. Calculele ne arătau că nu aducea niciun profit, dar cel puţin îşi acopereau cheltuielile. În momentul când a venit a doua TV de ştiri („Publika” TV – n.r.) a început marea nebunie, concurenţa pentru un segment de piaţă de 3%. Să continui tot aşa mi s-a părut o nebunie sau o lipsă de discernământ şi a simţului practic. Iată de ce am decis să părăsim acest segment şi să ne batem pentru un segment de 30% - cel al televiziunilor generaliste”, spune Butnaru în interviul pentru Vocea Basarabiei.

UNIMEDIA precizează că JurnalTV s-a lansat pe piața media din R. Moldova la 5 martie 2010 cu sloganul "Prima televiziune de știri". Începând cu 5 martie 2011, JurnalTV va difuza desene animate, seriale, filme și documentare, sub sloganul "Mai mult decât știri".

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: