(video) Două case de avocatură consiliază intrarea pe piaţa din Republica Moldova a investitorilor străini

vineri, 18 februarie 2011

(video) Două case de avocatură consiliază intrarea pe piaţa din Republica Moldova a investitorilor străini
Poză simbol
Foto: mec.gov.md

Casa de avocatură „Hanganu, Tănase şi Partenerii” anunţă că, în colaborare cu Societatea de Consultanţă şi Avocatură „Dănilă, Petre şi Asociaţii” din România, consiliază intrarea pe piaţa din Republica Moldova a investitorilor străini.


În ianuarie 2011 cele două case de avocatură au semnat şi înregistrat la Baroul Bucureşti un parteneriat de exclusivitate, clienţii urmând să beneficieze de consultanţă în ambele ţări. Casa de avocatură „Dănilă, Petre şi Asociaţii” derulează proiecte de extindere şi pe piaţa din Bulgaria, începând cu toamna anului 2010.

 În Moldova, prin intermediul acestei colaborări sunt derulate două proiecte majore, prin care îşi anunţă extinderea o societate cu capital privat românesc şi un grup multinaţional.

Compania românească care şi-a anunţat venirea în Republica Moldova este S.C. Transchim SA, care este o companie de transport marfă recunoscută de 30 de ani pe plan intern şi internaţional de către marii producători de echipamente industriale, de către transportatori şi casele de expediţie din domeniu.

Transchim S.A. oferă şi servicii de casă de expediţii, furnizând logistica necesara proiectelor de transport industrial, transport maritim şi fluvial, operaţiuni portuare, transport feroviar şi formalităţi vamale pe întreg teritoriul Europei. În Republica Moldova se intenţionează dezvoltarea în particular a serviciilor de transport rutier de mărfuri.

Grupul multinaţional este interesat în particular de sectorul bancar din Republica Moldova, planificând deschiderea până la sfârşitul anului a unei sucursale.

Până la sfârşitul anului, casele de avocatură estimează creşterea portofoliului pentru Republica Moldova până la 10 proiecte de extindere.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: