(video) Proprietarul gheretelor din centrul Capitalei declară că și-a instalat aparate de casă

joi, 17 februarie 2011

(video) Proprietarul gheretelor din centrul Capitalei declară că și-a instalat aparate de casă
Foto: captura imagini video Youtube

Proprietarul gheretelor din centrul Capitalei declară că și-a instalat aparate de casă și că activitatea sa este conform legii. Acesta a reacționat la filmările plasate pe Internet de către Andrei Donică, în care acuza firma AVIACORN SRL de evaziune fiscală.


"Nicolae Casîm nu are nicio legătură cu AVICORN, nici în calitate de administrator, nici în calitate de muncitor în cadrul acesteia. El a cedat totul în anul 2006 soției sale. De atunci nu are nicio legătură cu această firmă. În acest moment, dl Casîm lucrează la FiscServInform. Acesta nu poate asigura "acoperire" așa cum spune Donică", declară Serghei Cliuev, asociat în cadrul companiei AVIACORN.

"După realizarea filmărilor, compania noastră în câteva zile a înregistrat aparatele de casă. Până atunci nu a fost posibil deoarece comerțul în stradă este un business greoi. Mulți ani nu am avut dreptul, apoi iar ne-au permis - totul depinde de regulamentul Primăriei. Nu am putut pune aparate de casă deoarece exista permanent o instabilitate în activitate. Avem licență de la Pretură pentru 1 an înainte și vom activa în conformitate cu Codul Fiscal. Business-ul e atât de mic, încât declarațiile că am face bani mulți este eronată. Îmi exprim nedumerirea de ce Andrei Donică nu a verificat informațiile înainte de a le posta pe Internet", a mai precizat Cliuev.

UNIMEDIA amintește că în luna ianuarie 2011, Andrei Donică a postat pe blogul său imagini video despre cum activează gheretele din centrul Capitalei. În toamna anului trecut, o vânzătoare spunea că aceasta nu poate elibera bon fiscal deoarece nu are aparat de casă.





Sursa: UNIMEDIA


0 Comments:

 
Știri
Templates Novo Blogger