(video) Poliția rutieră „are dreptul”

miercuri, 16 februarie 2011

(video) Poliția rutieră „are dreptul”
Foto: captura Youtube

O mașină a Poliției Rutiere a fost surprinsă astăzi, 16 februarie, circulând pe banda destinată transportului public, fără semnal sonor și girofar conectat. Potrivit imaginilor expediate de către un vizitator UNIMEDIA, automobilul se deplasa pe strada M. Kogălniceanu din Capitală. Cel care a filmat imaginile video susține că șoferul vorbea la telefon mobil, în timp ce se afla la volan.


Solicitat de UNIMEDIA, reprezentantul Serviciului de Presă al Poliției Rutiere, Uliana Catan, a confirmat că mașina aparține subdiviziunii pe care o reprezintă. Aceasta a investigat cazul și în final a afirmat că mașina în cauză nu a comis nici o încălcare.

„Câteva automobile ale Poliției Rutiere l-au însoțit pe prim-ministrul Vlad Filat la Centrul MoldExpo. Banda pe care a circulat mașina surprinsă în imagini este destinată pentru transportul public, dar și pentru poliție. Dacă se conecta girofarul, fluxul de mașini urma să se oprească, ceea ce ar fi creat ambuteiaje”, a explicat Uliana Catan, menționând că șoferul, în caz de necesitate, ar fi putut vorbi la telefonul mobil de serviciu.

Inițial, reprezentantul Poliției Rutiere a declarat că în momentul filmării, șoferul își exercita atribuțiile de serviciu și se deplasa spre locul unui accident de circulație.



Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: