Cele mai frumoase rochii de la BRIT Awards 2011

joi, 17 februarie 2011

Cele mai frumoase rochii de la BRIT Awards 2011
Foto: Northfoto

Ţinute îndrăzneţe, culori vibrante, rochii speciale, asta am văzut pe covorul roşu la Brit Awards 2011. Şi fără doar şi poate, Rihanna a fost regina serii!


Rihanna a captat toată atenţia atunci când a păşit pe covorul roşu la Brit Awards. Rochia semnată Christian Dior Haute Couture a fost pur şi simplu magistrală. O combinaţie jucăuşă de culori citrice ce s-a împletit perfect cu părul roşu şi pielea caramel a artistei.

 

Cântăreaţa britanica Eliza Doolittle a purtat poate cea mai scurtă rochie din istoria premiilor muzicale! Sandalele cu platformă în nuanţă marină şi franjurii roz cu care rochia micro a fost decorată au adus un plus de îndrăzneală stilistică.

 

Gazda show-ului „Next Top Model” din UK, Lisa Snowdon,  a mizat pe o rochie one shoulder, verde lime, extrem de sexy. Sandalele aurii au completat perfect ţinuta.

 



Chiar dacă a plecat acasă fără niciun premiu, Cheryl Cole se poate consola cu faptul că publicul i-a adorat ţinuta. Artista a ales pentru Brit Awards o rochie glamour marca Stella McCartney. Creaţia stropită cu paiete, tăietură sexy pe picior şi spate decupat i-a venit ca turnată lui Cheryl.

 

Sophie Ellis Bextor este aşa cum ne-a obişnuit: delicată, elegantă şi cât mai naturală. Pe covorul roşu de la Brit ea a defilat într-o rochiţă retro roşie, împodobită cu buline negre. Ne place! 

Dacă facem abstracţie de şuviţele multicolore din păr (care sunt copilăroase şi nu au nicio legătură cu ţinuta!), Avril Lavigne arată chiar bine în rochiţa LBD de la Julien Macdonald!




Sursa: unica.ro


0 Comments: