Primul soţ al Mădălinei Manole despre cariera acesteia: "O distrug într-o lună de zile!"

duminică, 25 iulie 2010

Primul soţ al Mădălinei Manole despre cariera acesteia:
Foto: cancan.ro

Şerban Georgescu este primul soţ al Mădălinei Manole, iar divorţul a avut loc la iniţiativa artistei care nu mai dorea să stea într-un mariaj în care nu exista fidelitate. Era ştiut faptul că primul soţ al cântăreţei era foarte răzbunător, iar acest lucru a fost confirmat în cadrul unei emisiuni la Pro Tv România, de Ciprian Antochi, un prieten foarte apropiat al Mădălinei care l-a auzit pe Şerban ameninţând că va distruge cariera fostei sale soţii, fiindcă a îndrăznit să îl părăsească.


"După divorţul de Şerban Georgescu, Mădălina nu prea a mai avut bani, pentru că Şerban a avut grijă de asta. Imediat după divorţ Şerban îmi spunea că, dacă pe aia am terminat-o în trei luni, (fosta iubită Carmen Rădulescu- n.r. ) pe Mădălina o termin într-o lună", a declarat Ciprian Antochi, referindu-se la fostul soţ al Mădălinei Manole, care voia să termine cariera artistică a Mădălinei Manole.
 
Se pare că Şerban a acceptat foarte greu ideea că Mădălina vrea să divorţeze, motiv pentru care a fost la nişte femei care afirmau că ştiu să facă farmece, a mai declarat Ciprian Antochi, la Pro TV.

"Şerban m-a dus la nişte ghicitori, undeva în sectorul cinci, la nişte ţigănci, ca să o aducă înapoi. A zis că încearcă şi cu ghicitori pentru că era disperat. După ce a aflat ce a făcut fostul ei soţ, Mădălina a fost foarte mirată, apoi a apelat la un parapsiholog pentru a afla cum se poate apăra de aşa ceva.", a adăuga Antochi. 

Sursa: cancan.ro


0 Comments: