TOP 10 cei mai sexy bărbaţi de culoare

joi, 29 iulie 2010

 TOP 10 cei mai sexy bărbaţi de culoare
Foto: static.topfilm.ro

Fără îndoială, apariţiile exotice a celor mai talentaţi actori de culoare în filme, nu vă lasă indiferente. Cu o frumuseţe aparte, carismă, mult umor dar şi sex-appeal, şi-au făcut repede loc în topul preferinţelor noastre. Aşadar, de această dată v-am pregătit un top special, o reprezentare echitabilă a celor mai sexy bărbaţi de coloare:


10. Djimon Hounsou: Djimon este un actor african talentat, dansator dar si un model recunoscut. In calitate de actor, a jucat in peste 30 de filme, dintre care amintim: Gladiatorul, seria Alias, Constantine, Heroes, Blood Diamond sau Eragon. A primit doua nominalizari la Oscar si o nominalizare la premiile Golden Globe.

9. Hill Harper: Impresioneaza la prima vedere prin farmec si naturalete. Insa, pe langa aceste calitati Hill Harper intruneste si alte indeletniciri: este un actor talentat de teatru si film, om de televiziune recunoscut si scriitor. In plus, este un apropiat al presedintelui Obama; acestia au fost colegi la prestigioasa universitate Harvard.

8. Mekhi Phifer: Este un actor american cu peste 40 de filme la activ, dintre care cele mai cunoscute: 8 Mile, I Still Know What You Did Last Summer, ER (serial TV), Honey si A Talent For Trouble. Este bun prieten cu Eminem, de altfel acesta l-a si mentionat pe Mekhi intr-unul din cantecele sale.

7. Eddie Murphy: Considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie, Eddie Murphy a debutat pe micul ecran la varsta de 19 ani. In prezent se bucura de o cariera de succes, recompensata de-alungul timpului si cu un premiu important. Acesta a castigat un Grammy pentru albumul sau Eddie Murphy, Comedian. Talentul sau deosebit este dublat si de un aspect fizic pe masura.

6. Morris Chestnut: Un actor inalt, versatil si sexy, Morris Chestnut a interpretat roluri diferite in peste 60 de filme. Si-a demonstrat curajul si perseverenta in filme de actiune, a jucat de doua ori alaturi de Steven Segal, dar si-a dezvaluit si o alta latura a personalitatii, interpretand excelent si alte personaje. A jucat in mai multe comedii romantice, dar si in drame de exceptie.

5. Usher 

Un cantaret extrem de apreciat atat pentru muzica lui dar si pentru fizicul ademenitor. Secretul farmecului sau consta si intr-o atitudine plina de rafinament 

4. Boris Kodjoe

Privirea lui cu siguranta nu poate trece neobservata.  Actor si model, Boris Kodjoe  a fost inclus in 2002  de revista People intr-un top 50 al celor mai frumosi oameni din lume. Cele mai cunoscute filme in care a jucat sunt: Brown Sugar, Surrogates si Resident Evil: Afterlife. 

3. Will Smith 

Nu doar o figura interesanta si sexy, Will Smith a dovedit ca este un actor extrem de talentat care se adapteaza perfect in aproape orice rol. Producator de filme si cantaret a ajuns unul dintre cele mai mari superstaruri. De-a lungul carierei sale, a castigat numeroase premi Grammy, a primit 4 nominalizari la Golden Globe si doua nominalizari la Oscar.

2. Blair Underwood

Atragator si sarmant, ocupantul locului al II-lea in topul nostru, Blair Underwood este un actor american si om de televiziune. De asemenea, a fost inclus de revista People in Top 50 cei mai frumosi oameni si totodata a fost numit una dintre cele mai influente fete in anii '90.

1. Denzel Washington

Este unul dintre cei mai apreciati actori americani. Denzel conduce in topul pentru cele mai multe nominalizari la Oscar ale unui actor de culoare. In prezent se poate mandri cu 5 astfel de statuete prestigioase. In 1995 Revista Empire l-a inclus in Top 100 cele mai sexy celebritati din istoria filmului.

Sursa: Kudika.ro


0 Comments: