Caz macabru în Franţa: Au fost descoperite opt cadavre de nou-născuţi

joi, 29 iulie 2010

Caz macabru în Franţa: Au fost descoperite opt cadavre de nou-născuţi
Foto: sky.com

Poliţia a descoperit oribila poveste după ce noii proprietari ai unei case au găsit oasele unui bebeluş, în timp ce săpau pentru fundaţia piscinei.

Un cuplu a fost reţinut după ce poliţia a descoperit cadavrele a opt nou-născuţi, unele ascunse chiar în casa acestora, altele în grădina unor vecini. Cazul este descris de anchetatori ca fiind cel mai grav de acest fel din Franţa, din ultimii 25 de ani.


Cu ajutorul câinilor, anchetatorii caută acum şi alte cadavre care ar putea fi ascunse în împrejurimile oraşului Villers-au-Tertre. Vecinii sunt şocaţi. Ambii suspecţi, puţin trecuţi de 40 de ani, sunt descrişi ca fiind persoane normale, chiar simpatice.

Poliţia a descoperit oribila poveste după ce noii proprietari ai casei în care au fost găsite unele cadavre, au găsit oasele unui bebeluş, în timp ce săpau pentru fundaţia unei piscine.

Ancheta poliţiei a dus rapid la principalii suspecţi, în casa cărora au fost descoperite şi alte cadvre.

Locul în care au avut loc îngrozitoarele crime este un orăşel cu numai 700 de locuitori, extrem de liniştit. Cuplul suspectat că ar fi făcut macabrele crime locuieşte în Villers-au-Tertre de 15 ani. Soţii au două fete adulte şi sunt deja bunici.

0 Comments: