Serafim Urechean: Am avut discuții cu Filat despre posibilitatea de a ne consolida împreună, dar nu ne-a reușit

joi, 29 iulie 2010

Serafim Urechean: Am avut discuții cu Filat despre posibilitatea de a ne consolida împreună, dar nu ne-a reușit
Foto: iuriesandutza.files.wordpress.com

Liderul Alianței Moldova Noastră, Serafim Urechean, a anunțat în cadrul unei emisiuni la PublikaTV că a purtat discuții la începutul acestui an cu Vlad Filat în vederea unei "posibile consolidări". Acesta nu a precizat la ce s-a referit, însă a lăsat să se înțeleagă că discuțiile au eșuat.

"Am avut discuții cu dl Filat la începutul acestui an despre posibile consolidări, dar nu am ajuns la un numitor comun. Totodată, vreau să vă spun că AMN are succese, iar partidul nostru a avut un rol foarte important în alegerile din 5 aprilie și 29 iulie. AMN și-a îndeplinit cu brio angajamentul pe care ni l-am asumat. Nicio forță din actualul guvern nu s-a evidențiat mai mult pentru că este un guvern de coaliție și toți au contribuit în egală măsură", a precizat Urechean în contextul plecării consilierului municipal Pavel Caba de la AMN la PLDM.


Totodată, președintele AMN a declarat că formațiunea pe care o conduce face tot posibilul pentru menținerea integrității AIE. Serafim Urechean s-a arătat totodată indignat de faptul că alte partide din AIE acceptă membrii care pleacă din AMN. "Partidul AMN a fost unica forță timp de 10 ani, care a pregătit terenul pentru venirea la guvernare a forțelor democratice. Dacă colegii din AIE au decis să procedeze astfel, așa vom proceda și noi - veți vedea în următoarea perioadă cum oameni de la PLDM și PL vor adera la AMN", a conchis Urechean.

sursa: Unimedia

0 Comments: