Oleg Cernei: Serafim Urechean a promovat în partid oameni precum Platon, acum trebuie să-și asume destrămarea AMN

joi, 29 iulie 2010

Oleg Cernei: Serafim Urechean a promovat în partid oameni precum Platon, acum trebuie să-și asume destrămarea AMN
Foto: UNIMEDIA

"Sunt mirat de plecarea lui Pavel Caba din AMN. Cel puțin ar fi trebuit să rămână în fracțiune, pentru a-și onora angajamentele până la capăt. În CMC este așa o cașă acum, în fiecare ședință ne trezim cu noi plecări. A început turismul electoral". Afirmațiile aparțin consilierului municipal Oleg Cernei, lansate în cadrul unei emisiuni la PublikaTV, în timp ce comenta plecarea liderului fracţiunii Alianţei Moldova Noastră din cadrul Consiliului municipal Chişinău, Pavel Caba.


De cealaltă parte, Serafim Urechean a declarat că s-a întâlnit cu Pavel Caba azi dimineață, iar lucrurile care le-a auzit nu sunt noi. "Partidul AMN a fost unica forță timp de 10 ani, care a pregătit terenul pentru venirea la guvernare a forțelor democratice. Dacă colegii din AIE au decis să procedeze astfel, așa vom proceda și noi - veți vedea în următoarea perioadă cum oameni de la PLDM și PL vor adera la AMN", a conchis Urechean.

În cadrul aceleeași emisiuni televizate, Oleg Cernei s-a declarat nemulțumit și că nu acceptă fenomene în care foștii consilieri comuniști aderă la partidele liberale. "Regret că acum aceștia din comuniști au devenit trompetiști ai unor partide liberale", a precizat Cernei.

Oleg Cernei este fost membru al Alianței Moldova Noastră.

sursa: Unimedia

0 Comments: