Agricultura - o ramură importantă a economiei naţionale, va fi susţinută în continuare

sâmbătă, 31 iulie 2010

Agricultura - o ramură importantă a economiei naţionale, va fi susţinută în continuare
Foto: gov.md

Circa 100 hectare livezi de prun, 150 hectare livezi de măr, 80 hectare de viţă-de-vie, precum şi de zeci de hectare însămânţate cu floarea-soarelui, porumb şi grâu sunt lucrate de către angajaţii întreprinderii Codru-ST” din satul Rădeni, Străşeni. Şeful executivului, Vlad Filat, a efectuat o vizită în sar pentru a lua cunoştinţă de tehnologiile agricole aplicate de întreprindere şi condiţiile de muncă a angajaţilor.


Mihai Cheleanu, vice-director „Codru-ST”, a informat că întreprinderea asigură cu loc de lucru sezonier până la 500 de persoane. SRL „Codru-ST” îşi comercializează producţia atât pe piaţa locală, cât şi peste hotare, în aşa state ca Olanda, Marea Britanie.
 
Vlad Filat a discutat cu oamenii despre condiţiile de muncă. Agricultorii au menţionat că administraţia întreprinderii are o atitudine bună, oferindu-le nu doar locuri de muncă, ci şi condiţii adecvate. Premierul s-a arătat satisfăcut de cele văzute la întreprindere, menţionând că aceasta oferă un exemplu la capitolul agricultură performantă.
 
„Exemplu Dumneavoastră arată că acolo unde se munceşte, sunt şi rezultate”, a declarat Filat, precizînd că agricultura este o ramură importantă a economiei naţionale şi Guvernul o va susţine în continuare.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: