Militarii Armatei Naţionale continuă să participe activ la lucrările din zonele inundate

marți, 27 iulie 2010

Militarii Armatei Naţionale continuă să participe activ la lucrările din zonele inundate
Foto: UNIMEDIA

La solicitarea autorităţilor locale militarii efectuează lucrări de refacere a digului din satul Nemţeni, r. Hînceşti. Potrivit locotenent colonelului Sergiu Răilean, ofiţer din cadrul grupării tactice „Moldova”, circa 30 de militari şi patru unităţi de tehnică militară au încărcat 500 de saci cu pietriş şi refac ruptura digului din satul Nemţeni. Militarii şi tehnica din dotare participă la lucrările de consolidare a digului pe o lungime de 36-40 metri.


Alt grup de militari au reparat o porţiune de drum cu lungimea de 450 de metri, pentru a facilita trecerea personalului şi transportului implicat la lucrările din satul Nemţeni.  

Totodată, o echipă  de militari cu două autoalimentatoare de carburanţi lubrifianţi continuă îndeplinirea misiunilor în satul Ţiganca, r. Cantemir. 
 
Menționăm că la lucrările de fortificare şi construire a digurilor au activat 92 de militari ai Armatei Naţionale şi 13 unităţi de transport, iar forţele neantrenate sînt gata pentru a ajuta la lucrările necesare în zonele sinistrate. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: