Casa Regala britanică a publicat pe internet fotografii rare

duminică, 25 iulie 2010

Casa Regala britanică a publicat pe internet fotografii rare
Foto: flickr.com

Fotografii rare ale familiei regale britanice au fost publicate pe internet, dupa ce Buckingham Palace a deschis un cont pe site-ul Flickr. Peste 600 de imagini au fost postate online, printre acestea numarandu-se fotografii cu regina Elizabeth a II-a, cu fiul cel mare al acesteia, printul de Wales, si copiii acestuia, printii William si Harry, a anuntat palatul Buckingham, resedinta oficiala de la Londra a reginei, relateaza Mediafax.


Serviciile regale britanice folosesc multe dintre noile tehnologii, adoptate si de regina, desi aceasta are venerabila varsta de 84 de ani. Ea foloseste e-mail-ul, are un iPod si un telefon mobil.

Site-ul regal a beneficiat de o actualizare anul trecut, cand suverana a trimis si primul sau mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter. Regina dispune, de asemenea, de propriul sau canal pe site-ul YouTube - Royal Channel.

Pagina dedicata de pe site-ul de partajare de fotografii Flickr www.flickr.com/britishmonarchy prezinta imagini inedite, precum unele cu printesa Diana, fosta sotie a printului Charles, decedata intr-un accident de masina la Paris, in 1997. Tot aici se gasesc imagini cu regina din perioada in care era bebelus, dar si cu ea imbracata in uniforma militara, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

sursa: Unimedia

0 Comments: