Kate Winslet are o relaţie cu un top model

duminică, 25 iulie 2010

Kate Winslet are o relaţie cu un top model
Foto: colaj UNIMEDIA

Actrita Kate Winslet a inceput o relatie cu top modelul Louis Dowler, incercand sa treaca peste despartirea de regizorul Sam Mendes. Potrivit News of the World, actrita l-a cunoscut pe Louis Dowler, in varsta de 34 de ani, in urma cu cateva luni, prin intermediul unor prieteni comuni si au devenit inseparabili. Louis Dowler a aparut in mai multe campanii pentru brandul Burberry, alaturi de celebra Kate Moss.


"Louis a petrecut mult timp alaturi de Kate si recent au fost impreuna la New York, unde el avea de filmat un spot publicitar. Au avut mai multe intalniri si se inteleg bine. Sunt disperati sa isi tina relatia ascunsa si pana acum nu au iesit in evidenta", a declarat o sursa apropiata celor doi. "Louis are simtul umorului si este un tip adorabil", a mai spus sursa.

Kate Winslet a dus o viata discreta de la despartirea ei de Mendes, in luna martie. La scurt timp dupa anuntul oficial, actrita a plecat alaturi de copiii ei, Joe si Mia, in Mexic. [Kate Winslet divorteaza pentru a doua oara]

Winslet si Mendes s-au cunoscut prin intermediul bunei lor prietene comune actrita Emma Thompson, in 2001, la putin timp dupa divortul lui Kate de Jim Threapleton. Kate Winslet si Sam Mendes s-au casatorit in 2003 si au locuit in cea mai mare parte a timpului la New York si in Marea Britanie, potrivit Contactmusic.com, citat de 9am.ro.

Mendes si Winslet au anuntat in luna martie ca s-au despartit. In urma cu cateva saptamani, pe Newser.com a aparut o informatie potrivit careia cei doi vor petrece impreuna aceasta vara, incercand "sa reaprinda scanteia" dintre ei, intr-una dintre resedintele din Marea Britanie ale cuplului.

sursa: Unimedia

0 Comments: