Trafic de ţigări fără număr! Organizatorul Miss Piranda - capul reţelei!

sâmbătă, 31 iulie 2010

Trafic de ţigări fără număr! Organizatorul Miss Piranda - capul reţelei!
Foto: 1.bp.blogspot.com

Organizatorul Miss Piranda este reţinut pentru trafic cu ţigări aduse din Ucraina şi Republica Moldova. Ion Petrişor  conduce o grupare infracţională. Până acum,55 de persoane au fost audiate de procurorii DIICOT, în cadrul unei anchete privind contrabanda cu ţigări. Peste 50 de percheziţii la domiciliu în Bucureşti, Constanţa, Neamţ, Suceava, Botoşani şi Covasna, în urma cărora au ridicat 500.000 de pachete de ţigări, informează NewsIn.


Valoarea prejudiciului, doar pentru ţigările capturate, potrivit anchetatorilor, se ridică în acest moment la suma de 5.000.000 de RON (echivalentul a peste 1.100.000 de euro).

Paul Iova, zis Ion Petrişor, în vârstă de 48 de ani, a fost reţinut în urma descinderilor la domiciliu. Organizatorul Miss Piranda îşi multiplica astfel veniturile de mai mult timp.

Potrivit surselor citate, membrii reţelei introduceau ţigările în România prin zona Izvoarele Sucevei. Baxurile cu ţigări erau cărate fie în spate, fie transportate cu calul şi căruţa. 

Atunci când nu făcea trafic de ţigări, Paul Iova era recunoscut drept Ion Petrişor, prietenul maneliştilor. Acesta mergea la cântări împreună cu Florin Salam, Nicolae Guţă sau Adi Minune. Datorită relaţiilor pe care le avea cu aceştia, a reuşit ca ani la rând să fie Organizatorul Miss Piranda, întrucât maneliştii nu îi refuzau invitaţiile.

Sursa: UNIMEDIA cu referire la 9am.ro


0 Comments: