Operatorii transportului auto solicită o monitorizare mai strictă în domeniu

sâmbătă, 31 iulie 2010

Operatorii transportului auto solicită o monitorizare mai strictă în domeniu
Foto: images03.olx.ro

Operatorii ce activează în domeniul transportului auto au propus ca relaţiile internaţionale în domeniul transportului să fie gestionate sau monitorizate de către Ministerul Afacerilor Externe şi Integrări Europene şi au solicitat convocarea comisiilor mixte de specialitate cu Ucraina, Federaţia Rusă şi România. Propunerile au fost făcute în cadrul unei întălniri cu prim-ministrul Vlad Filat.


Transportatorii au expus problemele cu care se confruntă şi au lansat un set de propuneri privind ameliorarea situaţiei. Aagenţii economici din domeniu au menţionat necesitatea perfecţionării în continuare a cadrului legal în domeniu, combaterea mai eficientă a transportului ilicit de pasageri, rezolvarea problemelor din domeniul transportului marfar.
 
Vlad Filat a declarat că săptămîna viitoare va avea loc o şedinţă cu reprezentanţii ministerelor responsabile de gestionarea activităţilor în domeniul auto, precum şi cu membrii asociaţiilor de transport, menţionând, totodată, că problemele bilaterale în domeniul auto vor fi abordate şi în cadrul dialogului cu factorii de decizie din alte ţări. 

Sursa: UNIMEDIA 
 


0 Comments: