PREVIEW Ungaria: Ultimul asalt înaintea vacanţei de vară

joi, 29 iulie 2010

PREVIEW Ungaria: Ultimul asalt înaintea vacanţei de vară
Foto: Automarket.ro

Marele Premiu al Ungariei reprezintă ultima etapă înainte de pauza de patru săptămâni din această vară, motiv pentru care toate echipele speră să obţină un rezultat care să le permită să abordeze cu încredere ultimă parte a sezonului.


După o săptămână marcată de controversele născute după Marele Premiu al Germaniei din cauza ordinelor de echipă ale Scuderiei Ferrari, în urma cărora Felipe Massa i-a cedat victoria lui Fernando Alonso, punctul de reper al weekendului va fi tripleta Red Bull, Ferrari şi McLaren, toate cele trei echipe sperând în continuare la titlurile mondiale.

Circuitul de la Hungaroring este unul dintre cele mai solicitante pentru piloţi din calendarul competiţional. Liniile drepte sunt cvasi-inexistente, astfel că distanţa dintre viraje este foarte mică, motiv pentru care piloţii trebuie să rămână permanent concentraţi. În plus, circuitul este strâmt pe toată lungimea sa, astfel că şansele de depăşire sunt extrem de reduse. În acest context, este de anticipat că toate echipele vor pune accentul pe rezultatele din calificări, un pole position asigurând aici o şansă foarte mare de a trece primul linia de sosire.

Iată un tur virtual de pistă pe circuitul de la Hungaroring:

0 Comments: