Vizitatori UNIMEDIA: Lazăr, Roibu, Șalaru și Filip trebuie schimbați

marți, 18 octombrie 2011

Vizitatori UNIMEDIA: Lazăr, Roibu, Șalaru și Filip trebuie schimbați
Colaj: UNIMEDIA
Cine dintre miniștri crezi că trebuie schimbat?

Iurie Leancă, Ministrul de Externe
Valeriu Lazăr, Ministrul Economiei
Veaceslav Negruța, Ministrul Finanțelor
Oleg Efrim, Ministrul Justiției
Alexei Roibu, Ministrul de Interne
Vitalie Marinuța, Ministrul Apărării
Marcel Răducan, Ministrul Construcțiilor
Vasile Bumacov, Ministrul Agriculturii
Anatol Șalaru, Ministrul Transporturilor
Gheorghe Șalaru, Ministrul Mediului
Mihai Șleahtițchi, Ministrul Educației
Boris Focșa, Ministrul Culturii
Valentina Buliga, Ministrul Muncii, Protecției Sociale
Andrei Usatîi, ministrul Sănătății
Ion Cebanu, Ministrul Tineretului și Sportului
Pavel Filip, Ministrul TIC


Codul din imagine:

Cea mai mare parte a vizitatorilor UNIMEDIA care participa în cadrul sondajului "Cine dintre miniștri credeți că trebuie schimbat" sunt de părere că cel puțin 4 oficiali din Executiv trebuie să fie supuși procesului remanierii. Este vorba de Ministrul Economiei Valeriu Lazăr (PD), Ministrul de Interne Alexei Roibu (PLDM), Ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor Pavel Filip (PD) și Ministrul Transporturilor Anatol Șalaru (PL). 

Dintre cei 2449 respondenți care au votat până astăzi, 30% au votat pentru demiterea lui Valeriu Lazăr, 19 % - pentru demiterea lui Alexei Roibu, 12% - pentru demiterea lui Pavel Filip, 8% - pentru demiterea lui Anatol Șalaru.


Detalii despre cum votează vizitatorii UNIMEDIA puteți vedea aici.

Amintim că după ce a solicitat demiterea Procurorului General, șefului SIS și președintelui CNPF, premierul Vlad Filat a anunțat de la tribuna Parlamentului că săptămâna aceasta va prezenta și propunerile de remanieri în Guvern.

„Săptămâna viitoare voi veni cu propuneri de remanieri în Guvern, care vor avea la bază analize obiective și nu vor ține cont de apartenența miniștrilor la un oarecare partid”, a declarat joi Filat de la tribuna Parlamentului. Acum câteva luni, premierul Vlad Filat a declarat că Guvernul necesită remanieri, referindu-se nu doar la miniștri, dar și la șefi de direcții subordonate ministerelor. Acesta a subliniat săptămâna trecută că va oferi nume concrete în cursul zilelor ce urmează.

După ședința AIE de ieri, liderii PLDM, PD și PL s-au arătat sceptice cu privire la posibilitatea de a depăși neînțelegerile și a ajunge la un compromis în privința demiterii Procurorului General. Unele surse afirmă că PL și PD discută pe intern retragerea miniștrilor din Cabinetul Filat. Deocamdată, informația nu a fost confirmată oficial.

Marian Lupu a declarat că joi va fi o zi decisivă și va arată care este viitorul Alianței de guvernare.  

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: