Advanced iOS development training

vineri, 21 octombrie 2011

Advanced iOS development training
poză simbol

Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC (ATIC) organizează un training de 2 zile în iOS development pentru utilizatori avansaţi. Trainer - Paul Ardeleanu, inginer software şi user interface designer cu sediul la Londra.


Paul Ardeleanu este un trainer cu experienţă. Acesta face prezentări regulate la evenimente tech şi la întâlnirile programatorilor de la iPhone store din Londra. Este şef pe dezvoltare la HG Apps Store, cu sediul la Londra. A reuşit să prezică sfârşitul calculatorelor aşa cum le ştiam şi apariţia şi dominaţia mondială a interfeţelor touch. 


Advanced iOS development training este un curs specializat cu durata de două zile, creat pentru specialişti cu un nivel avansat de cunoştinţe în domeniu. La training veţi putea să vă extindeţi cunoştinţele teoretice şi mai ales practice de programare iOS. Cursul include şi o prezentare despre elaborarea jocurilor pentru iPhone şi iPad. Participanţii vor primi şi o copie a softului Programming in Objective-C.

Cum pot specialiştii în IT să fie mereu solicitaţi şi înalt apreciaţi pe piaţa internă şi internaţională? Doar dacă cresc profesional şi sunt în permanenţă la curent cu toate tehnologiile noi din domeniul de specializare. Şi pot să le aplice. Ei pot să experimenteze, să caute soluţii, să înveţe din Internet. E posibil. Dar pentru asta e nevoie de timp şi multe ore de antrenament. Dar pot şi să profite de avantajele pe care le oferă un training specializat. Informaţie exactă la subiect, răspuns instant la toate întrebările, consultanţă, training one to one şi aplicarea pe loc a lucrurilor învăţate.

Advanced iOS development training este un curs practic, care învaţă participanţii lucruri concrete, aplicabile. Cursul constă din prezentări, discuţii în grup, exerciţii practice, dar mai ales sesiuni de programare asistată de trainer. Până la sfârşitul instruirii fiecare participant va elabora şi va trimite pentru aprobare propria idee de aplicaţie pentru iPhone sau iPad.

Cerinţe faţă de participanţi: să cunoască bazele programării iOS, dar şi să fie iPhone developeri deja înregistraţi. Preţul trainingului: pentru membrii ATIC – 305 eur, pentru non-membri – 395 euro.

Advanced iOS development training se va desfăşura în perioada 4-5 noiembrie 2011 la Chişinău. Persoanele interesate se pot înregistra pînă la 30 octombrie 2011 la adresa events@ict.md sau la tel 887001.

Agenda. Prima zi: 
Short review of Objective C (with a review of C)
Memory management
Design patterns (MVC, Delegation, etc.)
Core Data
Core Motion
Camera & Photo library      
A doua zi:
iOS4 - what's new
iPad specifics frameworks
Drawing and animation
Intro to game development
Game Center
Debugging and optimisation

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: