(video) A fost lansat noul Google Phone - Galaxy Nexus

miercuri, 19 octombrie 2011

(video) A fost lansat noul Google Phone - Galaxy Nexus
Foto: hit.ro

Google si Samsung au lansat oficial, in cadrul evenimentului "Unpacked", din Hong Kong, telefonul Galaxy Nexus, noul varf de lance al Google. In acelasi timp, cele doua companii au prezentat si noul Android 4.0 - Ice Cream Sandwich.


Galaxy Nexus este primul smartphone care ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich (ICS - Android 4.0). Noul Google Phone beneficiaza de un ecran de mari dimensiuni (4,65 inci) bazat pe tehnologie Amoled si rezolutie HD de 1280x720 pixeli.


Display-ul are o forma curbata, asemanatoare modelului Nexus S. remarcabil este timpul de raspuns al ecranului: doar 0,01 ms din momentul atingerii.

Pe partea de hardware, device-ul poseda un chipset TI OMAP 4460, procesor dual-core Cortex A9 de 1,2 GHz si memorie de 1 GB RAM. Telefonul are o camera principala de 5 MP (capabila HD - 1080P), dar si o camera secundara (frontala) de 1,3 MP.

Telefonul mai ofera tehnologia NFC (Near Field Communication) si conectivitate 4G. Galaxy Nexus ofera un spatiu de stocare de 16 si 32 GB, plus un slot de card microSD. Samsung Galaxy Nexus va ajunge in magazine in luna noiembrie.



Sursa: hit.ro


0 Comments: