Moldova Agroindbank: Servicii și produse bancare destinate agricultorilor

miercuri, 19 octombrie 2011

Moldova Agroindbank: Servicii și produse bancare destinate agricultorilor
Foto: maib.md

Fiind o bancă universală, care oferă un spectru vast de servicii şi produse specializate, orientate spre două segmente de clienţi – Corporativ şi Retail, Moldova Agroindbank este susţinătorul şi partenerul fidel al sectorului agroalimentar – sector-cheie al economiei naţionale a Republicii Moldova. Canalizând eforturi intelectuale şi resurse financiare esenţiale spre asigurarea creşterii acestui sector, Moldova Agroindbank a elaborat produse şi servicii bancare de calitate, destinate agricultorilor, care se disting prin accesibilitate, flexibilitate şi răspund nevoilor specializate ale clienţilor.


În cadrul ediţiei a XIV-a a Expoziţiei-Tîrg Internaţionale Specializate de produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri “Farmer”, care se desfăşoară pe 19-22 octombrie curent la CIE „Moldexpo”, BC „Moldova Agroindbank” SA îşi prezintă întreg  pachetul de produse pentru agricultori, inclusiv: credite în scopuri investiţionale, credite pentru completarea mijloacelor circulante în vederea reutilării, procurării tehnicii agricole şi a combustibilului, a materialului semincer, alte scopuri relevante în contextul încheierii sezonului agricol din anul curent şi pregătirii către un nou sezon.

De asemenea, este prezentat produsul inedit al BC „Moldova Agroindbank” SA  – creditele pentru procurarea şi consolidarea terenurilor. O atenţie deosebită MAIB acordă tinerilor, având în portofoliul său de produse şi servicii soluţii eficiente şi accesibile destinate acestei categorii de clienţi. Iar pentru tinerii din mediul rural banca a elaborat un set de produse şi servicii speciale care le vin în ajutor în activităţile desfăşurate de ei. 

Pentru a facilita accesul agricultorilor la resursele creditare, Moldova Agroindbank a încheiat contract de colaborare cu Corporaţia „Provocările Mileniului” a Guvernului SUA în cadrul Programului „Compact”. În cadrul Programului, clienţii băncii vor beneficia de credite în valoare de 50.000-600.000 USD în scopul perfecţionării infrastructurii post-recoltare şi anume – pentru construcţia sau  procurarea utilajului destinat depozitării şi păstrării producţiei agricole. Creditarea în condiţii avantajoase, la rândul său, va oferi beneficiarilor oportunităţi reale de accelerare a procesului de dezvoltare şi prosperare a propriilor afaceri, ceea ce are o importanţă deosebită având în vedere impactul major al activităţilor agroindustriale asupra economiei naţionale şi bunăstării familiilor persoanelor care activează în acest sector.  

Având cea mai vastă experienţă de cooperare cu agenţii economici şi întreprinzătorii individuali din sectorul agrar şi alimentar, BC „Moldova Agroindbank” SA deţine o cotă impunătoare pe segmentul creditării sectorului agroindustrial: aproape un sfert din tot portofoliul de credite al BC „Moldova Agroindbank” SA constituie împrumuturile acordate agriculturii şi industriei alimentare. Moldova Agroindbank oferă reprezentanţilor acestui sector sprijin şi forţă pentru a se dezvolta şi a creşte, iar împreună  avem puterea să atingem noi obiective, deoarece Puterea stă în noi!

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: