Autoritate criminală din Drochia, suspectată de afaceri cu droguri

miercuri, 19 octombrie 2011

Autoritate criminală din Drochia, suspectată de afaceri cu droguri
Poză simbol

Un locuitor al satului Nicoreni, raionul Drochia, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut de poliție fiind suspectat de afaceri internaționale cu droguri. Potrivit oamenilor legii, anterior bărbat a fost judecat pentru multiple infracțiuni grave săvârșite atât în țara noastră cât și în țările CSI.


Recent, ofițerii Direcției generale servicii operative din cadrul MAI au intrat în posesia unei informații operative, potrivit căreia individul,  considerat autoritate criminală, se specializează în cultivarea, prelucrarea, păstrarea și comercializarea substanțelor narcotice pe teritoriul Moldovei și transportarea acestora în Federația Rusă. 

În momentul reținerii, a fost efectuată și o perchezițe la domiciliul bărbatului. De aici forțele de ordine au ridicat un sac cu marijuana, pistol de gaz, de model nestabilit, un pachet cu semințe de cânepă. Potrivit informațiilor polițienești, suspectul era responsabil de cultivarea și pregătirea drogurilor, iar prin intermediul altor persoane le comercializa și exporta în FR. 

Actualmente, acesta este cercetat penal pentru „circulație ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a precursorilor”. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani. Cazul este cercetat în continuare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: