Lindsay Lohan a ratat prima zi de lucru la morgă

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Lindsay Lohan a ratat prima zi de lucru la morgă

Actriţa Lindsay Lohan, căreia i s-a revocat miercuri eliberarea condiţionată pentru nerespectarea condiţiilor, nu s-a prezentat joi la morgă, unde trebuia să efectueze primele ore de muncă în folosul comunităţii, a anunţat institutul medico-legal, citat de 20minutes.ch.


Actriţa de 25 de ani, care a rămas în libertate după ce a plătit cauţiunea de 100.000 dolari, trebuie să efectueze cel puţin 16 ore de muncă la morga din Los Angeles, înaintea audierii din 2 noiembrie la Curtea superioară din Los Angeles.

Ca să fie pe placul judecătoarei Stephanie Sautner, sătulă de încălcările repetate ale condiţiilor eliberării condiţionate de către tânăra actriţă, Lohan ar trebui să aibă o comportare ireproşabilă.

Lindsay Lohan urma să se prezinte la morgă la 08h00, dar a sosit doar la 08h41 şi n-a mai fost lăsată să intre. "Poate să revină, dar la ora comunicată", a spus Craig Harvey, director al institutului medico-legal. Actriţa s-a scuzat pe Twitter, spunând că nu se va mai repeta: "Îmi pare rău pentru confuzia pe care am creat-o la institutul medico-legal. Nu se va mai întâmpla, acum ştiu unde să mă duc!"

În luna mai, Lindsay Lohan a primit o pedeapsă de 120 de zile de închisoare - efectuate la domiciliu - şi 480 de ore de muncă în folosul comunităţii, după ce a furat un colier de 2.500 dolari. Ea urma să facă orele de muncă la un centru social pentru femei, însă a lipsit de nouă ori, iar alteori n-a rămas decât o oră, în loc de patru. Furtul colierului constituia deja o încălcare a unei alte eliberări condiţionate, pentru conducere în stare de ebrietate şi deţinere de stupefiante.

Sursa: evz.ro


0 Comments: