Jurnalistul Petru Bogatu atacat în stradă

vineri, 21 octombrie 2011

Jurnalistul Petru Bogatu atacat în stradă
Foto: jurnal.md

Cunoscutul ziarist Petru Bogatu a fost atacat în stradă. Informația a fost făcută publică de către deputatul PL, Valeriu Saharneanu. Acesta a spus azi de la tribuna Parlamentului că în una din zilele precedente, jurnalistul care activează în cadrul ziarului Jurnal de Chișinău a fost atacat în timp ce se afla pe str. Pușkin din Capitală.


"Petru Bogatu este președinte al Uniunii Jurnaliștilor din Moldova. Îmi cer scuze de la el că fac publică această informație fără să-l previn. El nu a reușit să vadă cine este atacatorul. Ultimul i-a provocat o comoție cerebrală", a spus Saharneanu.

Declarațiile liberalului vin după ce astăzi în Parlament a fost discutat intens subiectul cu privire la acțiunile structurilor de forță în cazul evadării din Moldova a lui Eduard Baghirov.

Saharneanu și-a exprimat speranța că poliția și organele de drept își vor face treaba și vor găsi vinovatul în cazul atacului asupra lui Petru Bogatu.

Totodată, mai mulți deputați PL au solicitat ca autoritățile R. Moldova să ceară Federației Ruse extrădarea lui Eduard Baghirov.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: