Dodon: Lupu nu mai e valabil nici pentru AIE. Greaceanîi - președinte

marți, 18 octombrie 2011

Dodon: Lupu nu mai e valabil nici pentru AIE. Greaceanîi - președinte
Foto: UNIMEDIA

Unica modalitate de a urma calea stabilizării politice şi a responsabilităţii pentru liderii din fosta AIE este să accepte candidatura la funcţia de preşedinte propusă de Partidul Comuniștilor - Zinaida Greceanîi. De această părere este deputatul comunist Igor Dodon.

Fostul candidat la Primăria Chișinău a scris pe blogul său că există două căi pentru a depăși criza politică. „Prima cale sunt alegerile anticipate, care vor avea un efect zdrobitor asupra economiei şi asupra climatului social din ţară. A doua - alegerea preşedintelui Republicii Moldova”, menționează deputatul PCRM.


Dodon consideră că această cale poate fi urmată doar împreună cu o susţinere din partea PCRM. „Deja nu mai are trecere argumentul cu privire la respectarea acordului AIE, iar aşa candidaturi cum ar fi Marian Lupu şi-au depăşit termenul de valabilitate”, mai scrie sursa menționată.

Astfel, în opinia lui Dodon, Zinaida Greceanîi ar fi cea mai potrivită candidatura la funcția de șef al statului. „Greceanîi întruneşte toate calitățile necesare pentru a fi aleasă în fruntea ţării. Nu este membru de partid şi, în mod normal, nu ar trebui să trezească rivalitatea şi invidia liderilor din fosta AIE nici în plan politic, nici în plan psihologic”, argumentează deputatul PCRM.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: