Manchester City va merge cu „frica-n sân” la meciul din Napoli

vineri, 21 octombrie 2011

Manchester City va merge cu „frica-n sân” la meciul din Napoli
Foto: dailymail.co.uk

După toate cele întâmplate în oraşul Napoli, acum cei de la Manchester City îşi fac griji pentru siguranţa fanilor, care vor merge acolo pe 22 noiembrie. Tema siguranţei pentru meciul din noiembrie a fost pusă sub discuţie de oficialii clubului britanic, scrie dailymail.co.uk.  


Astfel, cazul care a avut loc acum câteva zile, când doi suporteri ai clubului german Bayern Munchen au avut de suferit după ce mai multe persoane i-au atacat şi înjunghiat cu cuţitele, i-a pus pe gânduri pe oficialii de la City. Mai mult, ei au reamintit şi despe alte cazuri de violenţă şi agresivitate, care au avut loc în preajma stadionului San Paolo din Napoli. De cele mai multe ori, în astfel de cazuri au avut de suferit fani sau suporteri ai echipelor adversare Napoli.

„Sportul nu este compatibil cu violenţă. De aceea, condamn cu fermitate ceea ce s-a întâmplat”, a declarat primarul oraşului Napoli, Luigi De Magistris, într-un interviu. La fel, oficialul a mai amintit şi despre cazul fanilor Liverpool, care au fost atacaţi înaintea unui meci din cadrul Europa League, din 2010.

UNIMEDIA precizează că echipele din grupa A, Napoli şi Manchester City vor disputa pe 22 noiembrie o partidă din cadrul fazei grupelor ale Ligii Campionilor. Meciul va avea loc pe stadionul San Paolo din Napoli, Italia, cu începere de la 20:45.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: