Un boxer recunoaşte în Playboy: Trei săptămâni înainte de luptă nu fac dragoste

joi, 20 octombrie 2011

Un boxer recunoaşte în Playboy: Trei săptămâni înainte de luptă nu fac dragoste
Foto: pacquiaofights.net

Filipinezul Manny Pacquiao, campion la box, dezvăluie în ultimul număr al revistei Playboy un secret ce îl ajută să fie mereu la înălţime în luptă. Pugilistul spune că trei săptămâni înainte de o meci acesta nu face dragoste, scrie abs-cbnnews.com.


Sportivul menţionează că timp de 21 de zile înainte de luptă, acesta îşi păstrează energia pentru luptă, iar soţia lui este deja obişnuită şi îl susţine în asta. „Atunci când un luptător câştigă meciul, cuplul este de obicei foarte fericit în acea noapte”, declară Pacquiao.


La vizita pugilistului în Santos City, întrebat de jurnalişti cum i se pare oraşul şi împrejurimile, acesta a spus că a îndrăgit localitatea. „Îmi place oraşul. Nu mă deranjează mulţimile. Am mers în autobuz, e mai bine ca în Las Vegas sau New York”, a adăugat Manny Pacquiao.

UNIMEDIA precizează că, la ce aproape 33 de ani, Manny Pacquiao se poate mândri cu multe lupte câştigate. Printre ultimele sale victorii sunt cea din Texas, contra Antonio Margarito, sau contra Joshua Clottey. La MGM Grand Garden, filipinezul i-a învins pe Miguel Angel şi pe Ricky Hatton. Acesta a înregistrat victorii în luptele cu Juan Manuel, Antonio Barrera, Oscar De La Hoya sau chiar Erik Morales.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: