Halloween-ul începe la Shopping MallDova!

joi, 20 octombrie 2011

Halloween-ul începe la Shopping MallDova!
Foto: MallDova

Începând cu 24 şi până pe 31 octombrie, cei mai curajoşi sunt invitaţi la Shopping MallDova pentru a sărbători Halloween-ul împreună cu fantome, vampiri, vrăjitori, drăcuşori şi desigur, nelipsiţii dovlecei.


Pentru ca vizitatorii să simtă cât mai aproape fiorul sărbătorii de Halloween, Shopping MallDova a pregătit un decor special şi foarte înspăimântător. De aceea, toţi trebuie să fie foarte atenţi la lucrurile misterioase care se vor întâmpla în mall.  


În toată perioada aceasta copiii, dar şi părinţii lor vor putea paticipa la ateliere de creaţie cu tematica Halloween-ului, unde vor confecţiona ornamente pentru uşi din flori şi dovleci, con pentru dulciuri în formă de lilieci zburători, măşti de vrăjitori, ghirlande din păianjeni şi felinare fantome. De asemenea, toţi doritorii vor putea păstra pentru mai mult timp amintirea sărbătorii cu ajutorul maieştrilor în body-art. 

Petrecerea cea mare, „Carnavalul Fantomelor”, se va desfăşura pe 30 octombrie, la parterul centrului comercial. Costumaţia şi machiajul  sunt  obligatorii, iar cu cât mai haioase şi fioroase vor fi acestea, cu atât mai multe şanse ai să câştigi la concursuri. În această noapte spiritele se vor dezlănţui. 
  
Surpriza serii va fi trupa Single Point care va incinge atmosfera la maxim cu un concert.

Publicitate

sursa: Unimedia

0 Comments: