(video) iPhone 4S a ajuns şi în spaţiu: Imagini incredibile făcute cu noul telefon

joi, 20 octombrie 2011

(video) iPhone 4S a ajuns şi în spaţiu: Imagini incredibile făcute cu noul telefon
Foto: click.ro

Câţiva tineri americani au făcut senzaţie cu mai multe imagini din spaţiu, filmate şi fotografiate cu noul iPhone 4S. Smartphone-urile au ajuns în spaţiu foarte uşor, fiind lansate cu ajutorul unui balon meteorologic. Acesta s-a ridicat la 30.000 de metri altitudine, iar imaginile au ieşit fantastice.


Unul din telefoane a fost setat să pornească aparatul foto, ca să prindă imagini din spaţiu, cel de-al doilea a fost setat să filmeze drumul parcurs de balon. Astfel, rezultatul este unul uimitor, ţinând şi cont de condiţiile şi modul în care au fost realizate imaginile.


Toată această acţiune a fost organizată de tineri ca omagiu fostului CEO al Apple, Steve Jobs. Cutia ataşată balonului de heliu, în care au fost puse telefoanele, a fost localizată după un timp cu ajutorul unui GPS de tractare. Aparatele au fost recuperate utlerior de cei care le deţin.

UNIMEDIA aminteşte că iPhone 4S a fost prezentat de Apple pe 4 octombrie, iar lansare aacestuia a avut loc vinerea trecută, 14 octombrie, ziua în care a fost lansat şi în spaţiu de tineri. Fostul CEO al Apple, Steve Jobs, s-a stins din viaţă pe 5 octombrie. Acesta avea 54 de ani, şi a suferit o perioadă lungă de cancer pancreatic.



Sursa: UNIMEDIA cu referire la click.ro


0 Comments: