(foto) Ronaldo şi-a cerut iertare pentru că nu a marcat cu România

miercuri, 8 iunie 2011

(foto) Ronaldo şi-a cerut iertare pentru că nu a marcat cu România
Foto: realitatea.net

Ronaldo a jucat 15 minute în meciul său de retragere, cu România, şi a avut trei ocazii de a înscrie un ultim gol în tricoul Braziliei, dar nu a fructificat niciuna.


Atacantul Ronaldo le-a cerut iertare suporterilor pentru că nu a marcat în meciul său de retragere, cu România. După ce a jucat un sfert de oră contra "tricolorilor", în pauză el a făcut un tur de onoare al stadionului şi a ţinut un discurs în cadrul căruia le-a mulţumit fanilor pentru dragostea oferită de-a lungul timpului.


"Sunteţi minunaţi. Iertaţi-mă că nu am înscris în ultimul meu meci, în ultimele mele 15 minute. Nu pot decât să vă mulţumesc pentru sprijinul şi dragostea pe care poporul brazilian mi le-a oferit de-a lungul acestor ani", a declarat Ronaldo în faţa fanilor.

Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia, şi-a anunţat retragerea din activitate la mijlocul lunii februarie, acesta fiind ultimul său meci pentru naţionala braziliană.

El a jucat 15 minute în amicalul Brazilia - România, scor 1-0, disputat pe stadionul Pacaembu, din Sao Paulo, pe finalul primei reprize. Fostul atacant al Barcelonei şi al Realului a avut trei şanse de a marca, iar în pauza meciului a avut parte de o scurtă festivitate.
Fred i-a dedicat lui Ronaldo golul înscris cu România
Ronaldo a avut trei ocazii de a înscrie
Ronaldo şi-a luat la revedere de la public şi i-a mulţumit pentru dragostea oferită

0 Comments: